Voor opdrachtgevers

Bent u op zoek bent naar tijdelijke professionals op het gebied van SAP Security of SAP Technology? Bent u op zoek naar die ene specialist die écht het verschil kan maken voor uw business? De oprichters van Slamit hebben jaren lange ervaring in SAP en beschikken over een uitgebreid netwerk van de beste SAP professionals in de markt.

Wij kennen uw eisen en wensen omdat wij al jaren actief zijn in de SAP markt en ook zelf consultant zijn geweest. In het bijzonder kunt u bij ons terecht voor capaciteit op het gebied van SAP Security en SAP Technology consultancy. Maar regelmatig hebben wij ook SAP functionele profielen beschikbaar. Wij geloven sterk in de filosofie van ‘delen is vermenigvuldigen’ en brengen u daarom graag in contact met de professionals in ons netwerk.

Al onze SAP professionals hebben meer dan 10 jaar ervaring binnen hun domein en behoren tot de beste in hun vak waardoor we voor u risico’s tot een minimum kunnen beperken.

Werkwijze

Na ontvangst van uw verzoek gaan wij direct aan de slag om de geschikte SAP professional te zoeken. Nadat wij de SAP professional uitvoerig hebben gesproken en de referenties hebben getoetst stellen wij de professional bij geschiktheid aan u voor.

Onze werkwijze is eenvoudig: het uitvoeren van de opdracht, de administratie en de begeleiding van de SAP professionals zijn de verantwoordelijkheid van Slamit. Doordat wij werken met minimale overhead kunnen wij onze SAP professionals tegen aantrekkelijke tarieven aanbieden. Duidelijkheid en transparantie staan daarbij voorop.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact op met Sander Terpstra.