Voor SAP Professionals

Slamit is de ideale partner wanneer je opzoek bent naar een tijdelijke opdracht op het gebied van SAP Security of SAP Technology. De oprichters van Slamit hebben meer dan 15 jaar ervaring in SAP en beschikken over een uitgebreid netwerk van de beste SAP consultant in de markt. Ben je opzoek naar een uitdagende opdracht waar je het verschil kunt maken voor een opdrachtgever?

Wij kennen jouw eisen en wensen als SAP professional omdat wij zelf ook consultant zijn geweest. Regelmatig ontvangen wij nieuwe interessante aanvragen van toonaangevende bedrijven uit ons netwerk. Hierdoor zijn wij altijd op zoek naar ambitieuze, doorgewinterde SAP professionals welke zich mogen meten met de beste in hun vak en bij voorkeur meer dan 10 jaar ervaring hebben.

Werkwijze

Met ons persoonlijk contact en oprechte aandacht voor onze professionals en opdrachtgevers onderscheiden we ons van andere bureaus. Bij ons weet je wél hoe tariefstelling en marges in elkaar zitten.

Wij zijn altijd voor je opzoek naar die ideale match, waardoor jij je optimaal kunt ontwikkelen en je daarnaast maximale waarde kunt toevoegen voor je opdrachtgever. Het is dan ook niet ongewoon dat onze SAP professionals na afloop weer worden gevraagd voor een vervolgopdracht.

Naast SAP Security en SAP Technologie consultants, komen wij ook graag in contact met professionals gespecialiseerd in andere SAP modules.

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Neem dan contact op met Sander Terpstra.